Anotace: Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl rybu se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční pojetí: k jednoduchým receptům na české ryby, které zvládne připravit rybář v kuchyni uvyklý i úplný začátečník, přidal příběhy z lovu ryb umocněné fotografiemi řek a ryb. Ty dodávají receptům vůni prosluněných proudů. Kniha tak nechává roztančit chuťové i vjemové buňky. Řeky se rodí z čirého krásna a ryby v tom krásnu žijí. Tak nám přeci musí chutnat. V přílivu protichůdných názorů na zdravé potraviny se na kladném přínosu jídel z ryb shodují všichni odborníci na zdravou výživu. Snad s výjimkou tučného úhoře, jsou všechny naše ryby nutričně vyvážené. Autor se s vámi podělí o historky z lovu štik, kaprů, úhořů, sumců a dalších ryb, vystihne jejich podstatu, poradí vám, jak ryby očistit i naporcovat, a nabídne jejich tradiční i netradiční zpracování v kuchyni.
Rozměry: 248 x 177 x 19 cm
Jazyk: CZ
| Výrobce | KNIHY VO |
My, společnost Párysův rybářský ráj, s.r.o. IČO 48171930, používáme soubory cookies a další údaje k zajištění funkčnosti webu. S Vaším souhlasem k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy (například Google). Zde si můžete přečíst, jak tyto informace Google používá. Partneři tyto údaje mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Tyto údaje zahrnují cookies, data z dalších úložišť, IP adresu a další informace spojené s prohlížením webu. Svůj souhlas se zpracováním cookies můžete odvolat zde.