Vzniká při zpracovávání sójových bobů odstraněním oleje a povrchového obalu.
Výsledkem procesu jsou nízkotučné vločky, které se používají na výrobu odtučněné sojové mouky, sójových koncentrátů a sójových izolátů. Následným izolovaním (odebráním) proteinu z nízkotučných vloček vznikají sójové proteinové izoláty. Obsahují až 92% proteinů. Tento izolát obsahuje největší množství proteinů ze všech sójových výrobků. Jeho použití zlepšuje pojivost a ulehčuje rolování. Nejen díky svým vlastnostem, ale i díky vysokému obsahu proteinů, které jsou díky jeho předcházející tepelné úpravě lépe stravitelné, patří mezi nejvyhledávanější komponenty do suchých směsí. Má neutrální chuť a proto se hodí do jakéhokoliv typu boilies mixu. Doporučené dávkování je max. 15%
Výrobce
NIKL
Parametry
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.