Nikl sójový izolát

Nikl sójový izolát
Na tento produkt se nevztahují žádné další slevy.
.
Kód8344_MASVýrobceNIKLZáruka24 měsíců
Vzniká při zpracovávání sójových bobů odstraněním oleje a povrchového obalu. Výsledkem procesu jsou nízkotučné vločky, které se používají na výrobu odtučněné sojové mouky, sójových koncentrátů a sójových izolátů. Následným izolovaním (odebráním) proteinu z nízkotučných vloček vznikají sójové proteinové izoláty. Obsahují až 92% proteinů. Tento izolát obsahuje největší množství proteinů ze všech sójových výrobků. Jeho použití zlepšuje pojivost a ulehčuje rolování. Nejen díky svým vlastnostem, ale i díky vysokému obsahu proteinů, které jsou díky jeho předcházející tepelné úpravě lépe stravitelné, patří mezi nejvyhledávanější komponenty do suchých směsí. Má neutrální chuť a proto se hodí do jakéhokoliv typu boilies mixu. Doporučené dávkování je max. 15%
VýrobceNIKL
Parametry
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies